Harrison Fordilla ei ole hajuakaan Star Wars -elokuvissa usein nähtävästä keskeisestä teemasta – ”En välitä!”

Spoileri The Rise of Skywalker -elokuvasta.

Star Wars -elokuvien ikoni, Hollywood-tähti Harrison Ford myönsi olevansa ulalla ainakin yhdestä teemasta Star Wars -elokuvissa. Hän ei nimittäin ymmärrä mitään voimahaamuista.

The Rise of Skywalker -elokuvassa nähtiin yllättäen myös Ford. Asia saatiin pidettyä hyvin salassa – siitä kyllä spekuloitiin fanien keskuudessa, mutta varmuutta paluusta ei ollut missään vaiheessa.

Han Solo ei kuitenkaan palannut voimahaamun näköisenä, sillä eihän hän ole jedi. Kysyttäessä paluusta, Ford tuumi seuraavasti:

– Älä kerro kenellekään. En puhu tarpeeksi lujaa nauhuriisi. Minulla ei ole *ittu hajuakaan mikä on voimahaamu. Enkä välitä, Ford kuiskasi haastattelussa.

Fordin paluu oli sikälikin yllättävä, että hän on halusi Han Solon kuolevan jo 1980-luvulla. Ohjaaja J.J. Abrams onnistui kuitenkin houkuttelemaan Fordin takaisin.

– Kun J.J. pyysi minua tekemään sen, sanoin: ”Vitsailetko? Olen kuollut!” Hän vastasi: ”Ikään kuin kuollut. Pystyt tekemään tämän”, Ford kertoi Abramsin sanoneen.

– Hän ei ollut tuolloin vielä kirjoittanut mitään. Mutta hän sanoi: ”Tämä tulee olemaan mahtavaa.” Joten suostuin. Jos J.J. pyytäisi sinua tekemään jotain, suostuisit luultavasti itsekin. Hän on hyvin suostutteleva kaveri, Ford vielä jatkoi.

Ford kuitenkin piti paluuta järkevänä ratkaisuna.

– Se oli hyödyllinen lisä tarinaan ja Adam Driverin hahmon kehitykseen. Ja mahdollisuus tehdä uusi kohtaus Adamin kanssa oli hienoa, Ford vielä lisäsi.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut