Harry Potter -fanit yhä vihaisia roolituksesta – boikotoivat tulevaa elokuvaa, jos tähtinäyttelijää ei eroteta

Sama kävi edellisen osan kanssa.

J. K. Rowlingin luoma Harry Potterin taikamaailma sai viime vuonna jatkoa esiosalla Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Elokuvassa nähtiin pienessä roolissa Johnny Depp, joka näytteli pahaa Gellert Grindelwald -velhoa. Hahmo mainittiin myös muutaman kerran Harry Potter -kirjoissa ja -elokuvissa.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä roolitukseen, sillä Deppin ex-vaimo Amber Heard oli aiemmin syyttänyt Deppiä pahoinpitelystä. Jotkut ilmoittivat jopa boikotoivansa elokuvaa, jos Deppiä ei poisteta elokuvasta. Erottamista ei tapahtunut ja Depp tulee uusimaan roolinsa ensi vuonna ilmestyvässä elokuvassa Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset.

Jo jatko-osan nimi paljastaa, että Deppin rooli Grindelwaldina tulee olemaan huomattavasti isompi kuin edellisessä osassa. Siitä eivät boikotoivat pitäneet ja ovat jälleen kerran täyttäneet somen ilmoituksilla, joissa he toivovat muidenkin pysyvän elokuvasta kaukana.

Alla muutamia vihaisia twiittejä:

J. K. Rowling on aiemmin kehunut Deppiä, joten näyttelijän vaihtumista ei luultavasti tapahdu tulevaisuudessakaan. Ihmeotukset ja niiden olinpaikat tuotti maailmanlaajuisesti yli 800 miljoonaa dollaria, joten jatko-osalle riittää kyllä katsojia, vaikka jotkut jättäisivätkin sen katsomatta.

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset saa ensi-iltansa 16. marraskuuta 2018.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut