Harvey Weinsteinin epänormaalin näköinen sukuelin on tärkeä todiste raiskausoikeudenkäynnissä

Tätä ei olekaan aiemmin paljastettu.

3.12.2022 20:38

Harvey Weinsteinia syytetään useasta raiskauksesta useiden eri naisten taholta. Weinsteinin sukukalleudet on mainittu oikeudessa moneen kertaan, joten niistä on tullut myös tärkeä todiste. Valamiehille on jopa näytetty kuvia Weinsteinin sukuelimistä.

Weinsteinille on jouduttu tekemään leikkaus, kun hän sai hengenvaarallisen Fournierin gangreeni -nimisen infektion sukuelimiinsä. Infektio aiheuttaa kuoliota sukuelinten alueelle.

Weinsteinilta jouduttiin leikkaamaan osa kivespussista pois. Leikaushaava kuitenkin tulehtui, ja lopulta kivekset jouduttiin siirtämään.

Syyttäjä Paul Thompson kertoi oikeudessa, että leikkauksen takia Weinsteinilla on selvää arpikudosta sukuelimissään. Hänen kiveksensä jouduttiin siirtämään kivespussista sisäreisiin tulehduksen takia.

Weinsteinin uhreilta onkin kyselty yksityiskohtia miehen sukuelimistä, koska ne ovat niin selvästi erilaisen näköiset. Mikäli naiset puhuvat totta, he pystyvät kuvailemaan Weinsteinin erikoisen alapään.

Eräs nainen kertoi Weinsteinin peniksen näyttäneen siltä, että se on leikattu irti ja ommeltu takaisin paikoilleen. Hän kuvaili sitä iljettäväksi.

Toinen todistaja kutsui Weinsteinin elintä kalamaiseksi.

Kolmas nainen joutui imemään Weinsteinin kiveksiä pakotettuna. Hän kertoi pussien olleen tyhjät.

Weinstein on jo tuomittu 23 vuodeksi vankeuteen New Yorkissa. Hän voi saada uusista syytteistä vielä 60 vuotta lisää vankeutta Kaliforniassa.

Lähde: Unilad

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa