HBO Maxiin lisätty kauhuleffa pelastuu ”ö-luokan campin ansiosta” – tv-kasvo kertoi kokemuksestaan elokuvan talossa

IMDb-arvosana on 5,4.

HBO Maxissa on nyt kauhuelokuva Annabelle (2014).

Tarina kertoo riivatusta Annabelle-nukesta, jonka John ostaa vaimolleen Mialle lahjaksi. Pian tämän jälkeen lasta odottavan parin kodissa alkaa tapahtua kauheuksia. Kamalat tapahtumat saavat yliluonnollisia piirteitä, ja on selvää, että paha ei lopeta ennen kuin saa haluamansa.

Pääosissa Annabelle Wallis, Ward Horton, Tony Amendola, Alfred Woodard sekä Eric Ladin. Ohjauksesta vastaa John R. Leonetti.

Episodin arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

”Vähän yli puoleen väliin asti Annabelle näyttää liukuhihnalta puristetulta b-luokan televisiosarjalta. Sen jälkeen elokuva muuttuu ö-luokan campiksi, ja pelastuu sen ansiosta.

Kun kerran tehdään kehnoa, niin tehdään sitten kunnolla kehnoa, Leonetti oivaltaa juuri ennen kuin se on liian myöhäistä. Kun demonit hyökkäävät äidin kimppuun noin kymmenettä kertaa, ohjaaja antaa jutun luisua vanhan koulun camp-limboiluksi.

Lavasteiden pahvi alkaa erottua ja maskit näyttää kipsiltä. Kohtausten väliset siirtymät on leikattu tönkösti, ja Wallisin suoritus muuttuu anonyymistä rutiininäyttelemisestä herkullisen myötähävettäväksi ylisuorittamiseksi.”

Tv-kasvo Ellen DeGeneres asui aikoinaan samassa talossa, joka on elokuvan keskiössä. Hän sanoi rakennuksen olleen myös tuolloin pelottava. Alla traileri.

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut