HBO:n muutokset ajaneet Game of Thrones -spin-offeja heikoille jäille – George R. R. Martin pysyy kuitenkin toiveikkaana

WarnerMedian ja Discoveryn yhdistyminen on pistänyt pakan jos toisenkin sekaisin.

30.12.2022 20:30

WarnerMedian yhdistyminen Discoveryn kanssa on saanut aikaan paljon muutoksia kuluvan vuoden aikana. Nyt myös Game of Thrones -kirjailija George R. R. Martin kertoo, että edes kyseinen hittifranchise ei ole onnistunut välttymään yhdistymisen seurauksilta.

Martinin mukaan useampi kehittelyssä ollut spin-off-sarja on laitettu jäihin. Hän ei kuitenkaan tarkenna, mistä sarjoista on oikein ollut kyse.

”Osa [sarjoista] etenee nopeammin kuin osa, kuten aina yleensäkin. Yhdellekään ei ole vielä näytetty virallista vihreää valoa, mutta toivomme… että ehkä pian”, Martin kirjoittaa sivustollaan.

Hän myös jatkaa kertoen, että vaikka osa projekteista onkin parhaillaan hyllytettyinä, ne voidaan myös yhtä helpopsti ottaa sieltä vielä takaisin kehittelyyn. Hän pysyy alati elävän tilanteen keskellä siis edelleen toiveikkaana Westerosin tulevaisuudesta.

Martin työstää parhaillaan kuudetta Game of Thrones -kirjaa, Winds of Winteria, sekä ensimmäisen ja mainiosti menestyneen spin-off-sarjan, House of the Dragonin, toista tuotantokautta.

Uusiksi lisäsarjoiksi on kaavailtu esimerkiksi Kit Haringtonin fanisuosikkihahmo Jon Snow’n omaa jatkotarinaa, prinsessa Nymeriaan keskittyvää 10000 Ships –nimistä seikkailua sekä toista esiosakertomusta Tales of Dunk and Egg.

Alla pääsarjan ja esiosasarjan trailerit.

Lähde: George R. R. Martin

Lisää luettavaa