Warner Bros. Discoveryn pomo kiusoittelee uusilla Taru sormusten herrasta -tarinoilla

Saatamme hyvinkin kuulla vielä myös jonkinlaisista Taru sormusten herrasta -oikeudenkäynneistä.

6.11.2022 12:02

Warner Bros. Discoveryn pomo David Zaslav kertoi yrityksen tulevaisuudesta vuosineljänneskatsauksessaan. Zaslav kertoi studion keskittyvän jatkossa heidän suurimpiin franchiseihin.

DC-puolta vetävät James Gunn ja Peter Safran. Supersankareiden pitäisi olla hyvissä käsissä.

Studio haluaisi myös työskennellä JK Rowlingin kanssa uuden Harry Potter -elokuvan parissa.

Samalla Zaslav paljasti, että studiolla on oikeudet tehdä Taru sormusten herrasta -elokuvia.

– Keskitymme franchiseihin jatkossa. Emme ole tehneet Superman-elokuvaa 13 vuoteen. Viimeisin Harry Potter -elokuva tuli 15 vuotta sitten. DC ja Harry Potter ovat tuoneet jättimäiset tulot studiolle viimeisten 25 vuoden aikana. Aiomme siis keskittyä niihin. Yksi eduistamme on myös House of the Dragon. Game of Thrones, Sinkkuelämää… omistamme myös Taru sormusten herrasta -elokuvien oikeudet. Meillä on brändejä, joita rakastetaan kaikkialla maailmassa, Zaslav kertoi.

Zaslavin faktat ovat hieman pielessä Supermanin ja Harry Potterin suhteen, eikä ole myöskään varmaa, omistaako Warner Taru sormusten herrasta -elokuvaoikeudet.

Aiemmin tänä vuonna nimittäin uutisoitiin, että Taru sormusten herrasta -peli- ja elokuvaoikeudet huutokaupattaisiin. Warner riitautti huutokaupan.

Joitain kuukausia myöhemmin uutisoitiin, kuinka Embracer Group oli hankkinut Taru sormusten herrasta sekä Hobitin elokuvaoikeudet.

Warnerilta ja New Line Cinemalta on tulossa Keski-Maahan sijoittuva The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim -niminen animaatio ulos vuonna 2024.

Saapa nähdä miten siinä käy, ja kuka oikeudet lopulta omistaa. Käynnistyykö tästä oikeudenkäyntien sarja?

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa