Saako Harry Potter -elokuvasaaga jatkoa? Kaikki on ilmeisesti kiinni vain yhdestä ihmisestä

Warner Bros. vihjaili, että Potter voisi vielä palata.

6.11.2022 09:00

Alkuperäinen Harry Potter -saaga voi saada jatkoa, mikäli se Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtaja David Zaslavista on kiinni.

Zaslav vihjasi, että lisää on luvassa, mikäli yhteisymmärrys kirjailija J. K. Rowlingin kanssa syntyy.

Warner Bros. on tuottanut sekä kahdeksan Potter-elokuvaa että Rowlingin maailmaan pohjautuvan Ihmeotukset-elokuvasarjan. Sarjan uusin osa, Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet, ilmestyi tänä vuonna.

Elokuva herätti tekovaiheessaan kiistanalaista huomiota, sillä pääosatähti vaihtui Johnny Deppistä Mads Mikkelseniin Deppin väkivaltasyytösten vuoksi.

Massiivisesta fanikannasta huolimatta Ihmeotukset eivät ole vetäneet katsojia läheskään yhtä tehokkaasti kuin alkuperäiset Potter-leffat, joista viimeisin tuli teattereihin vuonna 2011.

Dumbledoren salaisuudet floppasi, eikä sarjan jatkosta ole varmuutta. Kenties matalat katsojaluvut ovat saaneet studion pohtimaan vanhan, toimivan reseptin ääreen palaamista.

Studion ja kirjailijan välien on väitetty rakoilleen, mutta molemmat osapuolet ovat kiistäneet huhut. Rowling on nostattanut viime vuosina useita kohuja ulostuloillaan, ja häntä on syytetty toistuvasti transfobiasta.

Useat Potter -tähdet ovat ottaneet asiaan kantaa osoittaen tukensa trans-yhteisölle.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa