He ovat uuden näytellyn Näin koulutat lohikäärmeesi -elokuvan päätähdet – tuttuja kasvoja The Last of Usista ja The Black Phonesta

Uutuuselokuvan tuotanto etenee.

31.5.2023 01:45

Kehitteillä oleva näytelty versio suositusta vuoden 2010 Näin koulutat lohikäärmeesi -animaatioelokuvasta on löytänyt päätähtensä. Lentäviä tuliliskoja kouluttavina Hikotuksena ja Astridina tullaan näkemään tässä uusintafilmatisoinnissa Mason Thames ja Nico Parker.

Thames nähtiin viime vuonna mainion The Black Phone -kauhuelokuvan pääosassa yhdessä Ethan Hawken kanssa. Parker puolestaan tähditti juuri HBO:n megahittisarja The Last of Usia Pedro Pascalin rinnalla. Hän on myös Westworld-näyttelijä Thandiwe Newtonin tytär.

Alkuperäisen DreamWorks-animaatiotrilogian – ja ennen tätä myös Disneyn Lilo ja Stitchin – ohjannut sekä käsikirjoittannut Dean DeBlois palaa myös tällä kertaa tarinan ruoriin. Hän ohjaa, käsikirjoittaa ja tuottaan tulevan uusintaversion. Franchisen pohjana toimivat brittiläisen Cressida Cowellin lastenkirjat.

Näin koulutat lohikäärmeesi -liveaction versiointi on käynnistämässä kuvauksensa tänä kesänä ja sen on määrä saapua elokuvateattereihin maaliskuussa 2025.

Alla animoidun alkuperäiselokuvan traileri.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa