Henkilökohtainen avustaja lypsi Jumanji-tähdeltä yli miljoona dollaria ja esitteli ostoksiaan Instagramissa – ehti varastella parin vuoden aikana

Valheella on lyhyet jäljet. Lain koura on pitkä. Ja niin edelleen.

Hyvin toimeentulevilla Hollywood-näyttelijöillä on usein henkilökohtainen avustaja, joka hoitaa heidän päivittäisiä asioitaan. Pestiä voi pitää luottamussuhteena, jota Dylan Jason Syer -niminen henkilökohtainen avustaja ei ilmeisestikään kunnioittanut.

29-vuotias Syer toimi Jumanji-elokuvista tutun Kevin Hartin avustajana. Syerin väitetään varastaneen tähdeltä yli miljoona dollaria aikavälillä lokakuu 2017 ja helmikuu 2019.

Syyttäjä Melinda Katzin mukaan Syer sai käyttöönsä Hartin luottokortit ja tuhlasi ”astronomisia summia rahaa”. Avustaja törsäsi näyttelijän kahisevat muun muassa Louis Vuittonin laukkuihin ja Patek Philippen kelloihin. Usein Syer esitteli ostoksiaan Instagramissa.

Syeria vastaan on nostettu syytteet varkaudesta, varastetun tavaran hallussapidosta, identiteettivarkaudesta sekä petoksesta. Jos hänet tuomitaan, odotettavissa on enintään 25 vuotta vankeutta. Oikeudenkäynti jatkuu 17. helmikuuta.

Hart ei joudu varkauden vuoksi katuojaan, sillä hän tienasi vuonna 2020 39 miljoonaa dollaria näyttelemisestä, koomikon töistä ja sponsorisopimuksista.

Lähde: BBC

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut