Auto-onnettomuus muutti Hollywood-tähteä – ”Humalluttavaa ja valaisevaa”

Elämää saattavat muokata parempaan suunteen niin hyvät kuin huonotkin kokemukset.

Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) joutui viime vuonna pahaan auto-onnettomuuteen. Toinen kuljettaja ajoi auton läpi betonikaiteen, josta se tipahti rinnettä alas. Auton katto painui raportoidusti kasaan, joten oli ihme, ettei kukaan autossa olleista kolmesta henkilöstä kuollut.

Hart sai kuitenkin sen verran kolhuja, että hän ei pystynyt työskentelemään kuukausiin. Onnettomuus on toisen Jumanji-tähden Dwayne Johnsonin mukaan muuttanut Hartia.

– Kev ja minä olemme käyneet aika koskettavia keskusteluja hänen elämänmatkastaan ja -tarkoituksesta onnettomuuden jälkeen. Hänen läpikäymänsä kokemus oli sekä humalluttava että valaiseva, Johnson aloitti.

– Kun joku katsoo kuolemaa silmiin – ja säilyy hengissä – ymmärrät välittömästi miten hauras elämä on. Anna optimistiselle henkilölle uusi mahdollisuus elämässä ja pysy poissa tieltä, sillä he tulevat olemaan vauhdissa. Kev on vauhdissa, Johnson jatkoi.

Myös näyttelijä Jack Black kommentoi Hartin muuttumista.

– Vierailin hänen luonaan muutama viikko onnettomuuden jälkeen. Hän vaikutti olevan uudessa tilanteessa tunteellisesti ja henkisesti. Hän sanoi aikovansa käyttää tämän tilaisuuden hengittäen, hidastaen ja arvostaen perhettään, Black kertoi.

Hart on itse sanonut olevansa matkalla, jolla hänestä tulee paras versio itsestään. Hän kertoi luulleensa jo olevansa oikealla polulla, mutta onnettomuus vaikutti häneen. Hänellä on edelleen entiset tavoitteensa, mutta aikoo saavuttaa ne eri reittiä kuin aiemmin.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut