Hollywood-kaunotar Charlize Theron, 44, on edelleen upea ilmestys – jakoi paljastavia kuvia Instagramissa

Sattumakin avitti Hollywood-tähdeksi.

11.8.2019 09:03

Eteläafrikassa syntynyt Charlize Theron on hänkin Instagramissa. Siellä hän jakaa kuvia elämästään faniensa iloksi.

Theron on yksi maailman tunnetuimpia Hollywood-tähtiä. Hänellä on myös pääosan Oscar-palkinto elokuvasta Monster – Aileen Wuornos. Tuossa roolissa Theron näytti melkeinpä tunnistamattomalta.

Theron aloitti mallinuran jo 16-vuotiaana, jolloin hän muutti äitinsä kanssa Milanoon, Italiaan. Hän teki mallintöitä vuoden, jonka jälkeen äiti ja Charlize muuttivat New Yorkiin sekä Miamiin. Hänellä oli tavoitteenaan ballerinan urakin, mutta se tyssäsi loukkaantumiseen.

1994 Theron halusi yrittää elokuvauraa. Hän lensi Los Angelesiin pelkällä menolipulla. Hänellä ei ollut rahaa paljon käytössään ja hän yrittikin saada nostettua pankista äitinsä siirtämää rahasummaa vuokraa varten. Hän ei saanut nostettua sitä, jolloin tuleva näyttelijä nosti kovan äläkän. Se kannatti, sillä kykyjenetsijä John Crosby huomasi hänet ja esitteli itsensä. Lopputuloksena Theron pääsi näyttelijäkoulutukseen ja sai kontakteja alalta.

Vain kuukausia Los Angelesissa asumisen jälkeen Theron sai ensimmäisen roolinsa kauhuelokuvasta Maissilasten paluu (1995). Hän oli kuitenkin vain taustanäyttelijä. Ensimmäisen puheroolin hän sai elokuvasta Vaarojen laakso (1996). Läpimurto kuuluisuuteen tapahtui Paholaisen asianajaja (1997) -elokuvassa. Tähden ura kukoistaa edelleen.

Alla Theronin jakamia kuvia.

View this post on Instagram

@WSJMag

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

View this post on Instagram

May the 4th be with you. #StarWarsDay

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

View this post on Instagram

#AtomicBlonde @atomicblondemovie

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Lisää luettavaa