Hollywood-moguli uteli malli-näyttelijä Cara Delevingneltä, 27, kenen naisten kanssa tämä oli ollut sängyssä – toinenkin tölväisy joka hakee vertaistaan

Oikeudenkäynti edelleen kesken.

Seksuaalirikoksista syytetty Harvey Weinstein on jälleen otsikoissa. Näyttelijä ja malli Cara Delevingne väittää, että Weinstein puhui hänelle aikoinaan varsin karulla tavalla.

– Harvey Weinsteinin ensimmäisiä minulle sanomia asioita oli: ”Et koskaan pärjää viihdebisneksessä lesbona – hanki parta”, 27-vuotias Delevingne paljasti haastattelussa.

Delevingnen mukaan Weinstein kysyi myös: ”Oletko maannut kenenkään naisen kanssa, joiden kanssa olet näkynyt mediassa.”

Vuonna 2017 Delevingne kertoi Instagram-viestissä tapaamisestaan Weinsteinin kanssa. Tapaaminen oli ”kauan sen jälkeen” kun Weinstein oli esittänyt yllä olevat kommentit näyttelijättärelle.

Weinstein vei tapaamisessa Delevingnen huoneeseen, jossa odotti toinen nainen. Siellä hän väitetysti yritti saada Delevingnen suutelemaan naisen kanssa. Näyttelijä yritti laukaista tilannetta hermostuksissaan kysymällä, tietääkö Weinstein, että hän osaa laulaa. Tämän jälkeen Delevingne lauloi.

Laulun jälkeen näyttelijä halusi poistua paikalta. Weinstein yritti vielä estää lähdön ja suudella Delevingneä. Näyttelijä sai estettyä yrityksen.

Delevingne sai yllättäen roolin elokuvasta, josta hän keskusteli Weinsteinin kanssa. Näyttelijä totesi kuitenkin, että hänestä tuntui pahalta tehdä se.

Tuottajan seksualirikoksia koskeva oikeudenkäynti on edelleen kesken.

Lähde: Fox News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut