Hollywood-tähti ei halua nähdä yksivuotiasta lastaan – ex-tyttöystävä anelee lehdistön kautta

Epäselvä tilanne.

8.12.2019 11:03

Komediarooleistaankin tunnettu näyttelijä Owen Wilson, 50, on pienimuotoisissa kohuotsikoissa maailmalla. Hänen entinen naisystävänsä Varunie Vongsvirates on tullut aran asian tiimoilta julkisuuteen.

Vongsviratesilla ja Wilsonilla oli on/off-suhde noin viiden vuoden ajan. Lokakuussa 2018 he saivat yhteisen lapsen, Lylan.

Näyttelijä ei itse ole koskaan kommentoinut tilannetta julkisuuteen. Vongsvirates puhui nyt kuitenkin asiasta julkisesti Daily Mailin haastattelussa.

– Lyla tarvitsee isän. On ironista, miten Owen saa jatkuvasti näitä isän rooleja. Hän näyttelee uusimmassa elokuvassaan isää, eikä hän ole koskaan tavannut omaa tytärtään, Vongsvirates paljasti.

Vongsvirates toivoi, että Owen ottaisi kontaktia lapseensa.

– Sinun pitäisi nähdä tyttäresi. Hän on uskomaton, jäät paljosta paitsi. Hän näyttää juuri sinulta, Vongsvirates yritti viestittää Wilsonille haastattelun kautta.

Wilsonilla on ennestään kaksi poikaa. Kahdeksanvuotias Robert sekä viisivuotias Finn. Molemmilla pojilla on eri äidit. Näyttelijän sisäpiiriin kuuluvan henkilön mukaan Wilson on ollut pojille hyvä isä.

Wilsonin edustajat eivät ole suostuneet kommentoimaan asioita Lylan tiimoilta.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa