Hollywood-tähti Robert Downey Jr kommentoi Martin Scorsesen tylytystä supersankarielokuvista – ”Kerron totuuden”

Vastasi aika diplomaattisesti.

9.10.2019 12:33

Kerroimme vastikään Martin Scorsesen mietteistä, joissa hän kritisoi supersankarielokuvia.  Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn ehti jo kommentoida Scorsesen ajatuksia – nyt oli Hollywood-näyttelijä Robert Downey Jr:n vuoro.

– Kerron totuuden. En uskonut (MCU:sta) tulevan sitä mitä se nykyään on – tällainen hyvin suuri, monipäinen Hydra. Ja minulla on aina ollut muitakin mielenkiinnon kohteita. Scorsesen mukaan ne eivät ole elokuvataidetta (cinema), joten täytyyhän minun katsastaa tämä asia, Downey Jr aloitti.

– Se on hänen mielipiteensä. Nehän näkyvät teattereissa. Arvostan hänen mielipidettään siinä missä muidenkin. Tarvitsemme kaikkia erilaisia perspektiivejä, jotta voimme kohdata keskikohdassa ja jatkaa eteenpäin, Iron Man -tähti mietti.

– On paljon sanottavaa siitä, miten nämä genre-elokuvat mustaavat elokuvaa taiteena – olin mielelläni osa sitä ”ongelmaa.” Kun astut esiin kuin jyräävä hirviö ja eliminoit kaiken kilpailun niin näyttävästi, se on ilmiömäistä, Downey Jr jatkoi.

Näyttelijä vastasi varsin diplomaattisesti legendaarisen Scorsesen mietteisiin. Hän toimi samalla tavalla vuonna 2017, kun James Cameron halusi supersankarivillityksen laantuvan. Tuolloin Downey Jr sanoi haluavansa roolin Cameronin tulevista elokuvista.

Ainakaan vielä into Marvel-elokuviin ei näytä olevan laantumassa. Viimeisin leffa Avengers: Endgame on tällä hetkellä maailman eniten tienannut elokuva.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa