Hollywood-tähti Zoe Saldana teki huiman ennätyksen – kukaan hänen kollegoistaan ei ole vielä pystynyt samaan

Onko hän jäniksenkäpälä?

23.1.2023 08:30

Jos suunnittelet elokuvan tekemistä, palkkaa ehdottomasti Zoe Saldana. Hän nimittäin taannee melkoisella varmuudella menestyksesi.

Näyttelijä erottuu muista Hollywoodin kollegoistaan menestyselokuvien määrällä. Huima rahantulo tuntuu vain jatkuvan, josta viimeisin esimerkki on James Cameronin ohjaama, kauan odotettu megaleffa Avatar: The Way of Water.

Saldana voi nykyisin töitä hakiessaan kirjoittaa ansioluetteloonsa, että hän on ensimmäinen näyttelijä koskaan, joka on näytellyt neljässä vähintään kaksi miljardia dollaria lipputuloja tuoneessa elokuvassa. The Directin mukaan hän on siinä kerhossa tällä hetkellä ylhäisessä yksinäisyydessään.

Avatar 2 on viimeisin elokuva, joka ylitti juuri kahden miljardin rajapyykin. Sitä ennen hän on näytellyt rahasammoissa Avatar (2,9 miljardia dollaria), Avengers: Infinity War (2,052 miljardia dollaria) ja Avengers: Endgame (2,7 miljardia dollaria). Marvel-elokuvista tähti muistetaan Thanoksen tyttären Gamoran näyttelemisestä.

Kahden miljardin ennätysten tahkoaminen on Saldanalta sikälikin merkityksellinen saavutus, että Avatar: The Way of Water on vasta kuudes elokuva, joka on saavuttanut kahden miljardin dollarin rajan lipputuloissa.

Ainut Saldanan saavutusta – ehkä vain hiukan – himmentävä asia on, että vaikka hän oli Marvel-elokuvissa hyvinkin tärkeässä roolissa, hän ei ole niin keskeisessä roolissa Infinity Warissa ja Endgamessa kuin Avatareissa.

Saldana kuitenkin saattaa sementoida ykkössijansa entistä tukevammaksi tulevilla Avatar-elokuvilla. Jos Cameronin kultainen kosketus edelleen säilyy, niiden voi ainakin odottaa jälleen kerran tienaavan yli kaksi miljardia dollaria lippuluukuilla. Alla Marvel Entertainmentin video Gamorasta.

Lue myös: Kaunis Beverly Hills 90210 -tähti Tiffani Thiessen täytti 49 – tältä ikinuori nainen näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: The Direct

Lisää luettavaa