Hugh Jackman rentoutuu suomalaismuusikon raskaaseen tahtiin uudessa mainoksessa: ”Ajattelin heti, että tämä on vain joku läppä”

Torihommiksi meni taas.

17.9.2020 21:00

Uutisoimme aiemmin uudesta mainoksesta, jossa mainostetaan Hugh Jackmanin omaa kahvimerkkiä Laughing Man. Kerroimme, että mainoksen kertojaäänenä on Ryan Reynolds.

Mitä emme kuitenkaan ensimmäisessä uutisessa vielä tienneet kertoa, mainoksessa kuullaan pätkä suomalaismuusikko Jay Rayn kappaleesta 137. Kohtauksessa Jackman rentoutuu sohvalla ja kuuntelee Jay Rayta.

Jay Ray, oikealta nimeltään Joni Säde, antoi Episodille lausunnon aiheesta. Hän sanoo, että kappaleen käyttö tuli puskista. ”Työstin uutta biisiäni, kunnes YouTube -kanavalleni tuli kommentti, tyyliin ”Hugh Jackman brought me here”. Ajattelin heti, että tämä on vain joku läppä. Sitten kommentteja alkoi tulla useita ja tajusin mistä on kyse”, muusikko kertoo.

Hän ei tiennyt kappaleen käytöstä ennakkoon, koska kappaleen oikeudet saatiin lisenssipalvelun kautta. ”Pakko myöntää, että vähän kädetkin tärisi… Olin hyvällä tavalla shokissa ja samalla iloinen. Sitä kun on tehnyt jonkun asian eteen pitkäjänteisesti työtä, niin tuntuu hyvältä kun noteerataan, vaikka näinkin huvittavalla tavalla. Kyllähän tämä silti vähän epätodelliselta tuntuu.”

Jay Rayta on kuultu myös joissakin peleissä, muun muassa autopelissä Wreckfest. Indieartistin tuotantoon voi tutustua hänen Instagram tai Facebook -sivuiltaan. Alla vielä hetkessä sinivalkoiseksi muuttunut mainos ja kappaleen alkuperäinen musavideo!

Lisää luettavaa