Iäkäs musta nainen hakkasi Tom Cruisen – kauhukomediasta tuli yllätyshitti

Kauhukomedia Boo! A Madea Halloween oli tuottoisin elokuva Yhdysvalloissa viikonloppuna.

Koomikko Tyler Perryn esittämän iäkkään mustan naishahmon ympärillä pyörivä komedia teki viikonloppuna 27,6 miljoonan dollarin avaustuloksen.

Madea-leffoja on tehty jo kokonainen sarja, ja ne ovat keränneet suuren suosion, mutta silti tulosta pidetään yllättävän hyvänä.

Tom Cruisen Jack Reacher: Paluu päämajaan joutui tyytymään kakkostilaan 23 miljoonan dollarin avauksella. Se teki kuitenkin paremman tuloksen kuin ensimmäinen Jack Reacher, joka avasi 15,2 miljoonalla dollarilla vuonna 2012.

Kolmantena oli Ouija-kauhuelokuvan jatko-osa Ouija: Origin of Evil, joka tuotti ensi-iltaviikonloppunaan noin 14,1 miljoonaa dollaria. Se taas oli vähemmän kuin ensimmäisen Ouijan 19 miljoonaa. Ouijan jatko-osa tuotettiin tosin vaatimattomalla 9 miljoonan dollarin budjetilla, joten sen voi jo nyt katsoa olevan tuottoisa bisnes.

Jack Reacher: Paluu päämajaan ja Ouija: Origin of Evil tulivat perjantaina ensi-iltaan myös Suomessa. Madea-leffoja ei ole Suomen teattereissa aiemmin nähty, joten uutuuskin menee meillä todennäköisesti suoraan dvd:lle ja blu-raylle.

Lähde: Vulture

Aiheeseen liittyvät elokuvat