Illalla tv:ssä: Christian Bale teki täydellisen muodonmuutoksen vuoden 2018 leffaa varten – kelpo kamaa komediallakin höystettynä

IMDb-arvosana on 7,2.

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Vice – vallan oikeat kasvot (2018). Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa, C Moressa sekä Telia Playssa.

Tarina kertoo tosipohjaisesti poliittisesta taiturista Dick Cheneystä, Yhdysvaltain entisestä varapresidentistä. Hän ei pelkää käyttää valtaa päästyään George W. Bushin rinnalle Valkoiseen taloon.

Episodi antoi arvostelussaan elokuvalle neljä tähteä:

”Adam McKay hallitsee suveneeristi kaikki elokuvan keinot. Hän käyttää takaumia ja kekseliästä kuvakerrontaa ja pitää kokonaisuuden mielenkiintoisena alusta loppuun. Elokuvan kertojaäänikään ei ole ihan tavallinen tyyppi.

Christian Bale kannattelee elokuvaa uskomattomalla roolisuorituksellaan. Bale ei muistuta Cheneytä ulkoisesti siviilissä lainkaan, mutta jollain ihmeellisellä tavalla hän on muuntaunut aivan toisennäköiseksi ihmiseksi. Balella on ollut apuna taitavia maskeeraajia, mutta ennen kaikkea kunnia kuuluu näyttelijälle itselleen. Bale on Cheney koko olemukseltaan, ja hän osoittaa jälleen kerran hallitsevansa millaisen roolityön tahansa.”

Cheneytä esittävä Christian Bale maskeerattiin elokuvaa varten aivan toisen ihmisen näköiseksi. Bale myös lihotti itseään 20 kiloa ja teki niskalihasliikkeitä paksuntaakseen kaulaansa. Tähden ruokavalioon kuului tuolloin paljon piirakoita.

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 02.08.2022 klo 22.25, Yle Teema & Fem

Lue myös: Nyt Prime Videossa: Tähti laittoi taas kroppansa uuteen uskoon – viiden tähden huippuleffa – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut