Illalla tv:ssä: Kasarin Bondissa turvataan loikkaria – tähdestä piti tulla Bond Conneryn jälkeen mutta kieltäytyi vielä tuolloin

IMDb-arvosana on 6,7.

13.8.2022 12:33

Illalla voi katsella agenttileffan 007 vaaran vyöhykkeellä (1987) .

Timothy Dalton debytoi James Bondin roolissa vauhdikkaassa seikkailussa, jonka alussa sankariagentin on turvattava KGB-kenraali Koskovin loikkausoperaation selusta Tsekkoslovakian Bratislavassa. Samalla hän kohtaa tarkka-ampujasellistin. Operaation jälkeen Koskov paljastaa MI6:lle, että KGB:n uusi johtaja Pushkin on elvyttänyt agenttien salamurhaoperaation. Kun Bond lähtee Tangeriin tekemään selvää Pushkinista, Koskov katoaa yllättäen. Elokuvan tunnuskappaleen esittää norjalaisyhtye A-ha.

Näyttelijöinä Daltonin lisäksi Maryam d’Abo, Jeroen Krabbe, Joe Don Baker, Art Malik sekä John Rhys-Davies. Ohjaus John Glen.

Daltonista piti aikoinaan tulla Bond jo Sean Conneryn jälkeen. Hän piti kuitenkin vielä tuolloin itseään liian nuorena, ja kieltäytyi roolista.

Tulevat lähetykset:

  • La 13.08.2022 klo 22.00, Nelonen

Lue myös: Bruce Willisin kesken jäänyt leffa Broadway Brawler oli katastrofi – tähti oli tyytymätön kaikkeen ja sai oikeusjutun niskaansa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa