Illalla tv:ssä: Lentokoneeseen sijoittuva mysteerinen toimintatrilleri viihdyttää hienosti – matkustamosta piti tehdä normaalia isompi päätähden pituuden vuoksi

IMDb-arvosana on 7,0.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Non-Stop (2014).

U.S. Air Marshal Bill Marks (Liam Neeson) alkaa saada lennolla New Yorkista Lontooseen useita kuumottavia tekstiviestejä, joissa häntä käsketään pyytämään USA:n hallintoa siirtämään 150 miljoonaa dollaria salaiselle tilille. Viestien mukaan yksi koneen matkustajista kuolee 20 minuutin välein, kunnes Marks on saanut rahasiirron vahvistettua.

Neeson on 195 senttiä pitkä, joten hänellä olisi ollut vaikeuksia liikkua normaalikokoisessa lentokoneen matkustamossa. Lavasteeksi rakennettiinkin normaalia isompi lentokoneen sisusta.

Episodin arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

”Trillerijuoni on yksinkertainen, mutta se toimii kuin lentokoneen vessa. Toimintaa on melko vähän, mutta sitä kaipaavat tuskin pettyvät, sillä tunnelma pysyy koko ajan intensiivisenä. Miinuksia tulee siitä, että tarinan uskottavuus on koko ajan koetuksella, ja pari tahattoman koomista hetkeäkin elokuvaan mahtuu. Kun myrkytyksen uhreilta pursuaa valkoista vaahtoa suusta, tulee hieman liikaa mieleen Hei me lennetään! -elokuvan kapteeni, joka valitsi ateriakseen kalaa.”

Elokuva näkyy TV5-kanavalta tänään 18.10.2019 kello 21.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut