Illalla tv:ssä: Mainio draamakomedia josta tuli yllärihitti – toi näyttelijättärelle myös yllätyspalkan

IMDb-arvosana on 7,4.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Juno (2007).

Juno MacGuff (Ellen Page) on sanavalmis ja topakka 16-vuotias lukiolaistyttö, joka huomaa ensimmäisen seksikokeilunsa jälkeen olevansa raskaana parhaalle ystävälleen Paulielle (Michael Cera). Juno tajuaa olevansa liian nuori ja naiivi äidiksi, mutta hänestä ei myöskään ole tekemään aborttia. Niinpä hän päättää synnyttää lapsen ja antaa sen adoptoitavaksi.

Juno löytää lehti-ilmoituksen kautta lasta toivovan varakkaan Loringin pariskunnan (Jennifer Garner ja Jason Bateman) syntymättömän lapsensa adoptiovanhemmiksi. Siitä alkaa kolmikon yhteinen odotus. Yhdeksän kuukautta on kuitenkin pitkä aika, ja paljon ehtii tapahtua, ennen kuin h-hetki lopulta koittaa. Raskautensa aikana Juno oppii monta asiaa itsestään, läheisistään ja elämästä yleensä. Elokuva sai neljä Oscar-ehdokkuutta ja voitti Oscarin parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta.

Näyttelijä Jennifer Garner ei ottanut kiinteää palkkaa roolistaan, vaan suostui prosenttiosuuteen. Elokuvan odotettiin menestyvän tyypillisen indie-leffan tyyliin, mutta siitä tulikin huima hitti. Garner saikin yllättäen elokuvasta siihen saakka kovimmat tienestinsä.

Elokuva näkyy Subilta tänään 27.2.2020 kello 21.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut