Illalla tv:ssä: Näyttälijättären ura oli tuhoutua ohjaajan haukkumisen vuoksi – itse leffa melko viihdyttävä scifi-paukuttelu

IMDb-arvosana on 6,0.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Transformers: Kaatuneiden kosto (2009). Elokuva tarjoaa katsojasta riippuen joko viihdyttävän tai puuduttavan hetken. Tai ehkä jotain sieltä väliltä.

Ensimmäisestä Transformers-menestyksestä tutut tekijät tekevät näyttävän paluun vauhdikkaassa toimintaseikkailussa, jossa juuri yliopiston aloittanut Sam (Shia LaBeouf) ajautuu jälleen robottien tulilinjalle. Sam tietää asioita, joiden vuoksi hän on tyttöystävänsä Mikaelan (Megan Fox) kanssa välittömässä hengenvaarassa. Samaan aikaan USA:n armeija ja kansainvälinen koalitio kokoavat voimiaan vihollisen torjumiseksi.

Aikoinaan levisi tietoja, että Megan Foxin Hitler-puheet Michael Baysta olisivat aiheuttaneet sen, ettei Foxia nähty enää seuraavassa elokuvassa. Fox kutsui Bayta nimittäin julkiseksi Hitleriksi. Raportoidusti Bay ei kuitenkaan ollut potkujen takana vaan Steven Spielberg. On myös arveltu, että Foxin työtilanne Hollywoodissa heikkeni puheiden vuoksi.

Elokuva näkyy Neloselta tänään 10.4.2020 kello 22.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut