Illalla tv:ssä: Neljän tähden supersankarileffa vuodelta 2018 – elokuvan outo luonnonilmiö ei ole tarua vaan totta

IMDb-arvosana on 6,8.

16.11.2022 15:03

Televisiosta voi katsella tänään supersankarielokuvan Aquaman (2018).

Atlantiksen vedenalaisessa kuningaskunnassa kytee kapina. Arthur Curryn puoliveli Orm aikoo julistaa sodan ihmisiä vastaan, jotka saastuttavat meriä. Arthur on Aquaman – puoliksi ihminen ja puoliksi atlantilainen. Hänen täytyy kuitenkin hylätä tavallinen ihmiselämänsä ja matkata Atlantikseen pysäyttämään velipuolensa julmat aikeet.

Episodin neljän tähden arvostelussa sanottiin näin:

Aquamania ei voi paljosta syyttää, mutta se on liian pitkä. Lähes kaksi- ja puolituntinen elokuva ei varsinaisesti laahaa, mutta olisi sitä voinut vähän trimmata lyhyemmäksi ja napakammaksi. Meran ja Arthurin romanssi ei myöskään sykähdytä. Elokuva on parhaimmillaan kun Mera ja Arthur seikkailevat samanarvoisina kumppaneina, sillä Heardin ja Momoan kemiat toimivat ja parin naljailu on nautinnollista katsottavaa. Aquaman on joulun viihdyttävin seikkailuelokuva, jolle kannattaa antaa mahdollisuus, sillä se vie matkalle merten syvyyksiin.”

Näyttelijöinä nähdään Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Ludi Lin sekä Randall Park. Ohjauksen hoitaa James Wan.

Leffassa nähdään vedenalaisia vesiputouksia. Sellaisia on merissä oikeasti vesikerrosten tiheyserojen ansiosta. Elokuva on myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 16.11.2022 klo 21.00, Sub

Lue myös: Malli Cara Delevingnen seksisarjasta julkaistiin traileri – ehdotettiin alushousujen riisumista: ”Tämä on liukuvoide” – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa