Illalla tv:ssä: Oscar-palkittu laatuleffa – silti pääosan esittäjän supertähteys meni lopulta vessasta alas

IMDb-arvosana on 8,0.

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Naisen tuoksu (1992). Al Pacino voitti elokuvasta parhaan miespääosan Oscar-palkinnon.

Arvostetun koulun oppilas Charlie Simms suostuu tienestin toivossa vahtimaan sokeaa ja omalaatuista everstiä kiitospäivän ajan. Kun eversti ilmoittaa lähtevänsä New Yorkiin, on Charlien seurattava perässä. Matkan ansiosta he molemmat saavat uuden näkökulman elämään ja kuolemaan.

Vielä 90-luvulla Chris O’Donnell oli melkoisen suuri ja tunnettu elokuvatähti. Hänet nähtiin Naisen tuoksun lisäksi muun muassa elokuvissa Kolme muskettisoturia ja kalkkuna Batman & Robinissa. O’Donnell on sittemmin kadonnut kirkkaimmista parrasvaloista.

Kokonaan hän ei ole näyttämöltä poistunut, sillä hän on näytellyt suositussa NCIS: Los Angeles -sarjassa. Hän on myös vieraillut useissa eri tv-sarjoissa. Mutta entäs se elokuvaura?

Batman & Robin saattoi hyvinkin vaikuttaa miehen elokuvauraan negatiivisesti. Kyseisen katastrofin jälkeen oli tarkoitus tehdä Robinille (O’Donnell) oma spin-offinsa, mutta siitä luovuttiin.

Näyttelijä myös teki pahan virheen, kun hän ei ottanut vastaan roolia Men in Black – miehet mustissa -elokuvasta. Will Smith keräsi pisteet huippusuositusta leffasta hänen sijaansa.

O’Donnellin comeback-elokuvat Poikamies pulassa (1999) ja 29 Palms – vihreitä unelmia (2002) niin ikään epäonnistuivat. Elokuva on myös Prime Videossa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 01.06.2022 klo 22.55, TV5
  • La 04.06.2022 klo 16.55, FRII

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut