Illalla tv:ssä: Trillerissä kaksi näyttelijätärtä esittää samaa hahmoa – sekoitetaan usein todellisessa elämässäkin toisiinsa

IMDb-arvosana on 7,5.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Yön eläimet (2016).

Losangelesilainen taidekauppias Susan Morrow elää yltäkylläistä, mutta epätyydyttävää elämää uuden miehensä rinnalla. Eräänä viikonloppuna, miehen lähdettyä jälleen yhdelle loputtomista liikematkoistaan, Susan löytää postilaatikosta paketin, jota ei ole tilannut. Paketissa on romaani Yön eläimet. Kirjan on kirjoittanut Susanin ex-mies, johon hän ei ole pitänyt yhteyttä vuosiin.

Ohjaajana toimii Tom Ford. Pääosissa nähdään Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Laura Linney, Isla Fisher, Armie Hammer, Karl Glusman, Andrea Riseborough sekä Michael Sheen.

Episodin kolmen tähden arvostelussa sanottiin näin:

”Elokuvan suurimmaksi ongelmaksi muodostuu Fordin kokemattomuus ohjaajana. Visuaalisesti Yön eläimet on yksi vuoden hienoimpia, mutta Ford yrittää liikaa. Elokuva tuntuu tasapainottomalta ja horjuvalta eikä se yllä A Single Manin hienovaraisuuden tasolle; välillä symbolismia on liikaa ja välillä elokuva tuntuu tyhjältä. Myös hahmoissa on parantamisen varaa.”

Elokuvan juonikuluissa samaa hahmoa esittää sekä Adams että Fisher. Heidät sekoitetaan usein toisiinsa todellisessakin elämässä.

Elokuva esitetään TV5-kanavalta kello 21.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut