Illalla tv:ssä: Unholaan jäänyt DiCaprio-leffa – yhdessä roolissa piti nähdä Anthony Hopkins

IMDb-arvosana on 6,5.

6.12.2022 18:00

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Rautanaamio (1998). Elokuva julkaistiin pian Titanicin jälkeen, ja se olikin menestys DiCaprion uuden tähtistatuksen ansiosta.

Leonardo DiCaprio tekee kaksoisroolin 1600-luvun Ranskaan sijoittuvassa seikkailussa, joka perustuu Alexandre Dumas’n klassikkoromaaniin.

Tarinassa kuningas Ludvig XIV on kiinnostuneempi kauniista naisista ja juhlimisesta kuin kansansa hyvinvoinnista. Samaan aikaan Bastiljin alimmassa tyrmässä viruu rautanaamioon puettu vanki, jonka henkilöllisyys on hämärän peitossa. Edellistä kuningasta kunniakkaasti puolustaneet muskettisoturit päättävät vielä kerran yhdistää voimansa salaperäisen vangin ja koko valtakunnan pelastamiseksi.

Pääosissa Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, John Malkovich, Gerard Depardieu sekä Anne Parillaud. Ohjaus Randall Wallace.

Anthony Hopkins oli Wallacen ensimmäinen valinta Aramisin rooliin. Hopkins hylkäsi tarjouksen, koska hän oli sitoutunut kuvaamaan elokuvan Zorron naamio (1998). Myös Sam Neill ja Alan Rickman oli harkinnassa, mutta lopulta rooli meni Jeremy Ironsille. Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 06.12.2022 klo 21.00, Hero

Lue myös: Mestariohjaaja Martin Scorsese kertoi kuka on sukupolvensa paras näyttelijä – tekivät yhteistyötä vuoden 2016 leffassa – Episodi.fi

Lisää luettavaa