Internetissä väitetään, että Edgar Wrightin Last Night in Soho -kauhuleffan juoni olisi varastettu Scooby-Doo-animaatiosta

Vähän kaukaa haettu juttu kyllä.

27.11.2021 12:56

Reddit-käyttäjä u/KLJohannes kirjoitti hämmentävän havainnon Redditin R/Horror-foorumille. Hänen mukaansa Edgar Wrightin Last Night in Sohon juoni on varastettu Scooby-Doo ja saaren zombiet -elokuvasta (1998).

KLJohannes paljastaa Zombie Islandin olevan hänen lempielokuviaan, joten hän tajusi yhtäläisyydet heti.

Scooby-Doo-leffassa tutu jengi tapaa pitkästä aikaa, kun Lena Dupree -niminen vanha nainen kutsuu heidät New Orleasiin viettämään aikaa kummitustaloon. Talossa asusteleekin piraattikummituksia, jotka käskevät heidän poistumaan. Kummitukset muuttuvat lopulta zombeiksi, jotka pyrkivät ajamaan heidät ulos hinnalla millä hyvänsä.

– Katsojalle uskotellaan, että nämä kummituszombit ovat elokuvan oikeat pahikset, vaikka he pyrkivät vain varoittamaan Scooby-Doon jengiä oikeasta vaarasta. Kummitukset ovat tappajan uhreja, miekkonen kertoo Redditissä.

Vähän kaukaa haettu vertaus kyllä, sillä kyllähän tällaisia niin sanottuja red herringejä (vääriä johtolankoja) on hyvin monessa muussakin elokuvassa. Tämä kerrotaankin Johannekselle useaan otteeseen. Last Night in Sohossa on samankaltainen tarina, kyllä.

Alla Last Night in Sohon traileri. Elokuvateattereissa juuri nyt!

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia