J.J. Abrams Star Wars: The Last Jedi -elokuvasta – ”Olisin tehnyt asiat eri tavalla”

Kuten myös Rian Johnson.

J.J. Abrams ohjasi ja ja oli käsikirjoittamassa The Force Awakens -elokuvaa. Hän ohjaa myös uuden Star Wars -trilogian päätösosan The Rise of Skywalker. Kiistellyn keskimmäisen osan, The Last Jedin, ohjasi ja käsikirjoitti Rian Johnson.

Osa Star Wars -faneista ei pitänyt The Last Jedista. Yksi suurimpia kiistoja oli se, miten Luke Skywalkerin tarina meni. Abrams ei ole kritisoinut elokuvaa, mutta hän sanoi nyt, että olisi tehnyt asiat eri tavalla kuin Johnson. Hän ei kuitenkaan ole lähestynyt The Rise of Skywalker -elokuvaa niin, että hänen täytyisi korjata jotain.

– En ole yrittänyt korjata mitään. Jos olisin tehnyt kahdeksannen osan, olisin tehnyt asioita eri tavalla – aivan kuten Rian olisi tehnyt asioita eri tavalla, jos hän olisi tehnyt seitsemännen osan, Abrams tuumi.

– Koska olen työskennellyt televisiosarjojen parissa, olen tottunut luomaan tarinoita ja hahmoja, jotka ovat olleet muiden käsissä. Jos olet valmis jättämään luomasi asian rauhaan ja uskot sen olevan luotettavissa käsissä, sinun täytyy hyväksyä joidenkin päätösten olevan erilaisia kuin omasi. Ja jos palaat aiheen pariin, sitä mitä on tehty täytyy kunnioittaa, Abrams jatkoi.

Johnson on sanonut niin ikään, ettei hän välitä, jos kaikki hänen ideansa eivät jatku viimeisessä osassa. Elokuvateatterissa hän haluaa vain nauttia siitä, mitä Abrams on luonut.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut