James Cameron: Avatar 3:ssa nähdään aivan uudenlaisia na’veja

Avatar-maailma laajenee.

30.12.2022 21:31

James Cameronin ensimmäisessä Avatarissa nähtiin metsässä asuvia Na’vi-rodun edustajia ja Avatar: The Way of Water esitteltiin meriheimolaiset. Elementeistä on nyt käsitelty maa ja vesi.

Cameron paljasti hiljattain, että Avatar 3:ssa nähdään tuhka-na’veja. Tämä uusi heimo edustaa tulielementtiä, eivätkä nämä na’vit ole mitään hyviksiä.

– Elokuvassa esitellään uusia kulttuureita. Tuhkaheimo edustaa tulta. Haluan esitellä na’vit aivan uudesta kulmasta, koska olen paljastanut vasta heidän hyvät puolensa. Kahdessa ensimmäisessä elokuvassa nähtiin erittäin negatiivinen kuva ihmisistä sekä todella positiivinen na’vi-edustus. Avatar 3 kääntää kaiken ylösalaisin, Cameron kertoo ranskalaisen 20 Minutes -median haastattelussa.

Cameron kertoi samalla, kuinka Avatarin maailma tulee laajentumaan.

– Tutustumme myös uusiin universumeihin päähahmojen seikkailuja seuratessa. Voin paljastaa, että viimeiset osat ovat parhaita. Ensimmäiset elokuvat ovat pelkkä johdanto. Tietenkin kaikki riippuu yleisömenestyksestä, sekä siitä, löytääkö Avatar 2 katsojat.

Avatar 3 nähdään joulukuussa 2024, Avatar 4 joulukuussa 2026 ja Avatar 5 joulukuussa 2028. Cameron on kiusoitellut myös kuudennella ja seitsemännellä elokuvalla.

Lähde: Comingsoon

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia