James Franco Stephen Elliottin romaanin ohjaksiin

30.9.2010 11:16

Pääasiassa näyttelijänä tunnettu James Franco on ostanut oikeudet amerikkalaisen kirjailijan Stephen Elliottin synkkään murharomaaniin The Adderall Diaries: A Memoir Of Moods, Masochism And Murder.

The Adderall Diaries perustuu Elliottin itsensä tekemiin murhatutkimuksiin. Tutkimuksissa on mukana kaksi miestä, joista toinen, Hans Reiser, vaimonsa murhasta syytetty mies yllättäen vapautuu syytteistä, kun taas toinen, Sean Sturgeon, kyseisen vaimon rakastaja, paljastaa syyllistyneensä kahdeksaan eri murhaan. Elliott kiinnostuu mahdollisuudesta, että Sturgeon onkin syytön – mutta miksi hän tunnustaisi murhan, jota ei ole tehnyt?

Franco, joka tunnetaan mm. roolistaan Sean Pennin rakastajana Gus Van Santin palkitussa elokuvassa Milk, suunnittelee käsikirjoittavansa, ohjaavansa ja tuottavansa Elliotin tarinan elokuvaksi, sekä myös mahdollisesti näyttelevänsä siinä.

Seuraavaksi Franco nähdään Danny Boylen ohjaamassa elokuvassa 127 tuntia, jonka Suomen ensi-ilta on näillä näkymin ensi maaliskuussa.

Lähde: Total Film

Lisää luettavaa