Jason Momoa raivostui kahdelle idiootille, jotka kiduttivat haita ja videokuvasivat rikoksensa: ”HAISTAKAA V**TU”

Käsittämätöntä.

Holkeri on melko erikoinen ja kohtalaisen harvinainen hailaji. Se pystyy elämään jopa 500-vuotiaaksi.

Internetissä leviävällä eläinrääkkäysvideolla nähdään kaksi islantilaista kalastajaa, jotka saavat saaliikseen grönlanninhain eli holkerin. Kalastajat sahaavat hain pyrstön irti ja päästävät sen takaisin mereen nauraen samalla räkäisesti.

Idiootit julkaisivat videonsa somessa, ja ovat sen jälkeen pyrkineet poistamaan sen, koska video saikin melko raivostuneen vastaanoton. Miten ihmeessä näin?

Internet ei kuitenkaan unohda koskaan, sillä asia kantautui myös itse Atlantiksen kuninkaan, Aquamanin eli Jason Momoan korviin.

Momoa kirjoitti vihaisen viestin Instagramiin.

– Ja siinä te olette… harmittaa vietävästi, koska olette luultavasti ihan hyviä tyyppejä ja myös isiä, mutta silti te helvetti soikoon teitte tällaista. Elämänne tulee muuttumaan peruuttamattomasti. En ole nähnyt koskaan mitään näin julmaa. Naurunne saa minut raivon partaalle. En ole koskaan halunnut satuttaa ihmistä näin paljon, kun kuulin teidän naurunne ja sananne. Tämä tulee muuttamaan teidät. Rukoilen, että löydätte pelastuksen. Me kaikki teemme virheitä, mutta tämä oli puhdasta pahuutta. Te tulette kokemaan saman kuin tämä hai. HAISTAKAA VITTU.

Kaksikko on jo saanut potkut yrityksestä, jonka veneellä he kalastivat.

Lähde: Fox News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut