Jason Stathamin uusin toimintaelokuva on yllätyshitti – saapuu kohta Suomeen

Leffa on tulossa myös Suomen elokuvateattereihin.

25.1.2024 10:00

Jason Statham on mukiinmenevien toimintaelokuvien spesialisti, mutta hänen elokuvansa eivät ole perinteisesti olleet massamenestyjiä. David Ayerin (End of Watch, Fury) ohjaama The Beekeeper haluaa tehdä poikeuksen tähän sääntöön.

Statham näyttelee The Beekeeperissä entistä salaista agenttia, jonka täytyy palata kentälle. Hänen tavoitteenaan on paljastaa vallanpitäjien salaliitto, ja motivaationa toimii hänen ystävänsä itsemurha.

Collider kertoo elokuvan tuottaneen maailmanlaajuisesti jo 75 miljoonaa dollaria. Saavutukseensa se pääsi 10 päivässä, joten elokuva ei ole menestynyt ainakaan huonosti. Elokuvantekijät voivat kiittää itseään, sillä kyseessä on itsenäinen elokuva, eikä nykytyyliin jonkin suuren franchisen osa.

The Beekeeperiä eivät ole tyrmänneet edes kriitikot. Tällä hetkellä sen arvosana on IMDb:ssä melko kelpo 6,7, ja Rotten Tomatoesin kriitikkomittari näyttää lukua 71 prosenttia ja yleisömittari lukua 91 prosenttia.

Stathamin lisäksi elokuvassa näyttelee Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad ja Jeremy Irons.

Elokuva on tulossa Suomen teattereihin 16. helmikuuta. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko vielä O.C.-tähti Mischa Bartonin? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Collider

Lisää luettavaa