Jenkki-Godzilla saa jatkoa – Ohjaaja tuttu viimeisimmästä X-Men -elokuvasta

Hirviöiden kuningas tulee rymistelemään ruudulle X-Menistä ja juhlapyhä-aiheisista kauhuelokuvista tutun ohjaajan luotsaamana.

24.1.2017 11:01

Japanin tunnetuimman hirviön rymistelyt saavat jatkoa Hollywoodissa. Godzilla 2:n ohjauksesta tulee vastaamaan Michael Dougherty. Vuonna 2014 ilmestyneen hirviöelokuvan jatko-osan käsikirjoituksesta vastaa Dougherty ja hänen aikaisempiakin elokuvia kynäillyt Zach Shields.

Michael Dougherty on tullut tutuksi viime vuoden X-Men: Apocalypsestä sekä kauhuelokuvista Trick ’r treat (2007) ja Krampus (2015). Hän on myös käsikirjoittanut supersankarielokuvat X-Men 2 (2003) ja Superman Returns (2006).

Godzilla 2:n on määrä saada ensi-iltansa 2019.

Elokuvan tuotantoyhtiö Legendaryn ja levityksestä vastaavan Warner Bros.:n talliin kuuluu myös tänä vuonna paluun tekevä King Kong. Yhtiöiden tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluukin saattaa nämä kaksi valkokankaan suurinta hirviötä jälleen yhteen, 60-luvun King Kong vs. Godzilla -elokuvan tapaan. Hirviöiden seuraavaa yhteenottoa joudutaan kuitenkin odottamaan näillä näkymin vuoteen 2020.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia