Jeremy Renner -sarja Mayor of Kingstown menetti tähtinäyttelijän

Rennerin toipuminen on kuitenkin edennyt lupaavasti.

29.9.2023 11:31

Marvelin Hawkeye-hahmon lisäksi Mayor of Kingstown -sarjan pääosaa näyttelevä Jeremy Renner on toipunut vakavan onnettomuutensa jälkeen lupaavasti. Vuodenvaihteen myräköissä oman aurauskalustonsa ruhjomaksi joutunut tähti on päässyt takaisin jaloilleen ja hänet on nähty liikkeellä jo myös ilman kävelykeppiä. Pitkä toipuminen on herättänyt silti huolta mm. Mayor of Kingstownin jatkosta.

Jokin aika sitten varmistui, että Mayor of Kingstown saa kolmannen kauden. Sarjan jatkosta on nyt ikävämpää kerrottavaa. Veteraanitähti Dianne Wiest ei ole palaamassa tuttuun osaansa sarjan tulevaisuudessa.

Mm. Saksikäsi Edward– ja Hannah ja sisaret -elokuvista muistettava Wiest on näytellyt Mayor of Kingstownin kahdella kaudella Mariam McLuskya. McLusky on Rennerin hahmon äiti, jyhkeä matriarkka, joka ei pelkää liikkua rikollisten keskellä. Sarjan kakkoskausi vei Wiestin hahmon pahaan pinteeseen. Mitä Mariam McLuskylle sen jälkeen tapahtui, paljastuu kokonaan vasta kolmannella kaudella, mutta joka tapauksessa Wiest-faneille muutos on pettymys.

 

Lähteet: Deadline, THR, People

Lisää luettavaa