Joaquin Phoenix Joker 2 -elokuvasta: ”En osaa sanoa”

Hänet nähdään ainakin Napoleonina.

6.10.2021 15:33

Joker 2 -elokuva löytyy listattuna IMDb:ssäkin, ja ohjaaja Todd Phillips on käynyt Warner Brosin kanssa neuvotteluja jatko-osasta ainakin muutama vuosi sitten. Näiden neuvottelujen jälkeen on kuitenkin ollut hiljaista, eikä suurelle yleisölle ole tiedotettu elokuvan kohtalosta. Yhtä tietämätön vaikuttaisi olevan Jokerin tähti Joaquin Phoenix.

– En osaa sanoa. Kuvausten jälkeen mietimme, että tämä on mielenkiintoinen kaveri (Jokeri). Voisimme tehdä joitakin asioita tämän tyypin kanssa ja voisimme tutkia häntä tarkemmin. Mutta tutkimmeko? Minä en tiedä, Phoenix sanoi.

Phoenixin puheista voisi päätellä, ettei projekti ole ainakaan tällä hetkellä ajankohtainen. Voisi kuvitella, että jatko-osa silti jossain vaiheessa tulee – oli kyseessä kuitenkin sen verran suuri menestys, ja fanit janoavat lisää.

Se mitä kommentista voisi niin ikään päätellä on se, että Phoenix ei vaikuta olevan mitään jatko-osaa vastaan. Hänellä vain ei tunnu olevan tietoa siitä, missä vaiheessa projekti on meneillään.

Phoenixia pääsee tulevaisuudessa katselemaan ainakin Napoleonina. Tähti näyttelee tulevassa Ridley Scottin ohjaamassa elokuvassa Kitbag, joka kertoo Ranskaa 1800-luvulla hallinneesta Napoleon Bonapartesta. Phoenix ja Scott tekivät edellisen kerran yhteistyötä Gladiatorissa, josta Phoenix sai ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa.

Lähde: The Playlist

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia