Jodie Comer liittyi Joaquin Phoenixin ja Ridley Scottin tulevaan elokuvaan – ”Tartuin tilaisuuteen”

Olisikohan laatuleffa tulossa?

Joker-elokuvassa säväyttänyt Joaquin Phoenix näyttelee tulevassa Ridley Scottin ohjaamassa elokuvassa Kitbag, joka kertoo Ranskaa 1800-luvulla hallinneesta Napoleon Bonapartesta. Phoenix ja Scott tekivät edellisen kerran yhteistyötä Gladiatorissa, josta Phoenix sai ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa.

Leffa kertoo ainakin Napoleonin häikäilemättömästä noususta valtaan sekä hänen väkivaltaisesta suhteestaan vaimoonsa Josephineen. Elokuvassa käydään läpi myös taitavana strategina pidetyn Napoleonin käymiä lukuisia sotia.

Nyt Scott on löytänyt Josephinen rooliin näyttelijän. Häntä esittää elokuvassa Jodie Comer, joka tunnetaan Killing Eve -sarjasta sekä Free Guy -elokuvasta.

– Tartuin tilaisuuteen työskennellä uudelleen Ridleyn. hänen tiiminsä sekä paljon ihailemani Joaquin Phoenixin kanssa, Comer sanoi.

Näyttelijä antoi ymmärtää, että elokuva on tilaisuus oppia niin Scottilta kuin Phoenixiltakin, joten hän on innoissaan päästessään syventymään heidän maailmaansa. Comerilla on rooli myös Scottin toisessa elokuvassa The Last Duel, jossa nähdään muun muassa Matt Damon, Adam Driver sekä Ben Affleck.

Lue myös: Kate Winsletin mielestä Titanic ei antanut hänelle tunnetta läpimurrosta – vasta myöhemmin ilmestynyt leffa toi sen | Episodi.fi

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut