Joaquin Phoenix pelasti lehmän ja vasikan päivä Oscar-puheensa jälkeen – kaikki tallentui videolle

Moni ihminen varmasti arvosti tempausta. Vastustajiakin on.

21.2.2020 07:03

Hollywood-tähti Joaquin Phoenix piti Oscar-voittonsa jälkeen gaalapuheen, jossa hän otti esille meijeriteollisuuden epäkohtia. Hän ei vain saarnaa asioista, vaan on myös käytännön aktivisti.

Phoenix menikin Oscar-gaalaa seuraavana päivänä teurastamoon, jossa hän kävi keskustelun yrityksen toimitusjohtajan Anthony Di Marian kanssa. He keskustelivat keskenään lihateollisuudesta.

Phoenix onnistui tapaamisen aikana ylipuhumaan Di Marian vapauttamaan lehmän ja sen vasikan. Joker-näyttelijä vei kaviokaverit sen jälkeen Farm Sanctuary -tilalle, jossa ne voivat elellä turvallisin mielin.

– En olisi koskaan uskonut että löytäisin ystävyyttä teurastamosta, mutta Anthonyn tapaamisen ja sydämeni avaamisen jälkeen ymmärrän, että meillä voi olla enemmän yhteistä kuin eroavaisuuksia. Ilman hänen ystävällistä elettään Liberty ja hänen vasikkansa Indigo olisivat kohdanneet kamalan poismenon, Phoenix sanoi.

Movie Webin mukaan Phoenixin Oscar-puheella ja teurastamotempauksella on odotetusti ollut kannustajia sekä vastustajia. Joker-tähti on juuri nyt isossa valokeilassa, joten hän käyttää luonnollisesti tilaisuuden hyväkseen tuodakseen esille itselleen tärkeitä asioita.

Alla video.

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia