John Wickin luoja paljasti, ettei ole enää tulevissa projekteissa mukana

Yllättävä uutinen.

Keanu Reevesin tähdittämä John Wick (2014) nousi nopeasti kulttimaineeseen. Elokuva asetti korkeat tavoitteet muille toimintaelokuville.

Tällä hetkellä on tekeillä useampikin John Wick -elokuva ja spinoffi sekä tv-sarja nimeltä The Continental. Yllättävää on kuitenkin se, että projekti tulee etenemään ilman leffafranchisen luojaa, käsikirjoittaja Derek Kolstadia.

Kolstad jutteli Collider-lehden kanssa John Wickin tulevaisuudesta.

– En ole mukana vitos- ja kutososan teossa. Jossain vaiheessa studio ilmoittaa tekijälle, että nyt franchise on siinä vaiheessa, että se jatkaa elämäänsä ilman sinua, joten joudut vain hyvästelemään sen. Olen toki edelleenkin läheinen Chad Stahelskin ja Dave Leitchin kanssa, mutta ei minulla ole hajuakaan mihin sarja etenee. Olen kuitenkin innoissani, Kolstad kertoi.

Kolstad kertoi, ettei olisi halunnut jättää elokuvasarjaa, mutta näin vain ne franchise-elokuvamaailma toimii.

– Ei, ei se ollut minun päätökseni. Kolmas elokuva oli viimeinen, johon sopimus minut sitoi. Heidän ei tarvinnut palkata minua uudelleen, eivätkä he sitä tehneet. Vielä 20 vuotta aiemmin olisin loukkaantunut asiasta, mutta asiat ovat muuttuneet ja näin se vain on. Toivon kuitenkin kaikkea parasta John Wickille.

Kolstadilla on tekeillä Nobody-niminen elokuva sekä Hitman-pelisarjan pohjalta tehtävä televisiosarja.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut