Johnny Deppin saksikäsi-Edward-rooli ei ollut läheskään varma – pelkäsi pestin menevän Hollywood-staralle

Pelko osoittautui kuitenkin turhaksi.

Johnny Depp kertoi Tim Burton -rooliensa olleen kaikkea muuta kuin selviä tapauksia. Hän kertoi nyt, että oli menettää kiitellyn Saksikäsi Edward -roolinsa.

Depp kertoi vastikään huomiota saaneessa vuoden 1999 haastattelussa, että Depp oli varma saavansa potkut nykyisestä klassikkoleffasta. Epävarmuus syntyi Burtonin työtavoista.

– Hän ei tiennyt tarkkaan mitä tekisin, kun tulin kuvauspaikalle – sama juttu oli Ed Wood -elokuvan kanssa. Vietin itse asiassa kaksi ensimmäistä viikkoa Ed Woodin, Saksikäden ja Päättömän ratsumiehen kuvauksissa miettien, että saan potkut. Onneksi Tim oli kuitenkin tyytyväinen, enkä menettänyt työtäni, Depp selvitti.

Depp ei ollut vielä Saksikäsi Edward -roolinsa aikaan mikään supertähti, toisin kuin Tom Hanks. Eräänä päivänä kuvausryhmää ja näyttelijöitä majoittavan talon ovelle kolkutettiin ja Depp oli varma, että oli menettämässä roolinsa Hanksille.

Ovella oli kaksi nuorta tyttöä, jotka kysyivät: ”Onko Tom Hanks täällä? Asuuko hän täällä?” Depp vastasi tytöille, että ”ei vielä.” Tapaus kuitenkin ihmetytti sen verran Deppiä, että hän oli varma siitä, että Hanks korvaa hänet.

Deppin mukaan hetki oli ainakin vielä haastattelun teon aikaan hänen uransa pelottavimpia. Nykyään roolia ei tietysti voisi kuvitellakaan kenellekään muulle kuin Deppille. Voit katsoa haastattelun alta.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut