Jokeri -elokuvan ohjaaja joutui taivuttelemaan tuotantoyhtiötä vuoden – Sai lopulta haluamansa

Odotukset nousevat.

Vaikka Deadpool ja Stephen Kingin Se olivat valtavia kassamagneetteja R-ikärajastaan huolimatta, Warner Bros. ei halunnut millään kieltää Todd Phillipsin Jokeria alle 18-vuotiailta katsojilta.

IndieWire uutisoi, että käsikirjoituksen valmistumisen jälkeen meni vuosi aikaa suostutella tuotantoyhtiö tekemään väkivaltaisen ja häiritsevän sarjakuvaelokuvan.

”He lähettivät sähköposteja: Ymmärrätkö, että myymme Jokeri-pyjamia kaupoissa”, Phillips kertoo ja myöntää kironneensa heitä päivittäin. IndieWire huomauttaa, että vaikka Deadpoolin ikäraja on R, siinä on paljon huumoria ja gageja, jotka keventävät väkivaltaa. Phillipsin Jokeri sen sijaan on vakavamielinen Taksikuskin, Yksi lensi yli käenpesän, Serpicon ja Koomikkojen kuningas -elokuvien tapaan.

Warner Bros. otti riskin Jokerin kanssa varmasti osin siksi, että budjetti oli vain 55 miljoonaa dollaria, mikä on vain noin kolmannes Aquamanin budjetista. Jokeri saa maailmanensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla näinä päivinä. Suomen ensi-iltan on lokakuun 4. päivä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut