Kaksi DC-projektia säilyy vielä salaisuutena – toinen niistä on James Gunnin lempilapsi

DC:n mullistus on käynnissä.

12.2.2023 21:54

James Gunnin ja Peter Safranin johtama DC Studios valmistautuu uuden DCU:n ensimmäiseen vaiheeseen.

Gods & Monsters -nimisen ensimmäisen vaiheen elokuvia on jo julkistettu aimo läjä: Superman: Legacy (joka on Gunnin käsikirjoittama), The Brave and the Bold -niminen Batman-elokuva, Supergirl: Woman of Tomorrow, The Authority ja Swamp Thing.

DCU:n televisiopuolella nähdään Green Lantern -sarja Lanterns, Creature Commandos -animaatio, Viola Davisin tähdittämä Waller, Booster Gold ja Paradise Lost -niminen Wonder Woman -esiosa.

Gunn ja Safran eivät ole kuitenkaan paljastaneet vielä kaikkea.

– Eräs projekteista on suosikkini. Sen idea on täysin uniikki, enkä halua vielä kertoa siitä mitään, koska se julkaistaan vasta kahden tai kolmen vuoden kuluttua. Ja mitä tulee muihin juttuihin, niin meillä on tällä hetkellä eräs ohjaaja työskentelemässä tämän fantastisen projektin parissa. Hänellä saattaa kuitenkin kestää siinä paljon kauemmin kuin monella muulla ihmisellä, Gunn kiusoittelee.

Gunnilla ja Safranilla on valmis kymmenvuotissuunitelma, joka käynnistyy Superman: Legacy -elokuvasta vuonna 2025.

Gunn on myös vakuutellut, ettei Warnerilla ole mitään asiaa DC Studiosin projekteihin, vaan ne ovat kaksi täysin erillistä studiota. Gunn haukkui samalla Warnerin edellisen johdon, joka käsitteli DC:tä ”päin helvettiä”.

Vanhan DC:n elokuvia nähdään vielä Shazam! Fury of the Gods, The Flash, Blue Beetle ja Aquaman and the Lost Kingdom, joista The Flash tulee toimimaan täydellisenä DC-universumin reboottina.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa