”Kansa näytti, mistä se pitää” – Luokkakokouksen tekijöiden remppakomedia keräsi kovat katsojaluvut

Kovat katsojaluvut viidessä päivässä.

24.2.2020 11:15

Taneli Mustosen (Luokkakokous 1 & 2) ohjaama Se mieletön remppa tuli ensi-iltaan keskiviikkona 19.2.2020. Komedia sai viiden päivän aikana 65 228 katsojaa kaikkiaan 133 valkokankaalla.

Elokuvayhtiön tiedotteen mukaaan kyseessä on kuluvan vuoden paras avaustulos ja kautta aikojen kymmenenneksi paras kotimaisen elokuvan avaustulos.

Komedian tuottaja Markus Selin on syystäkin tyytyväinen:

“Naulan kantaan! Vuoden ykkönen ja kaikkien aikojen kymmenenneksi suurin kotimaisen elokuvan avaus. Taneli Mustonen teki sen taas ja kansa näytti, mistä se pitää”, Selin kertoo tiedotteessa.

Tuottaja ja elokuvan toinen käsikirjoittaja Aleksi Hyvärinen on myös iloinen: “On ollut huikeata seurata tätä yleisöryntäystä teattereihin. Lämmin kiitos myös kaikista meille tulleista viesteistä. Hienointa on ollut kuulla, kuinka Maijan ja Jalmarin toilailut ovat saaneet ihmiset nauramaan talven harmauden keskellä ja unohtamaan hetkeksi arjen.”

Elokuva kertoo Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin esittämästä pariskunnnasta. Maija ja Jalmari perivät unelmiensa talon ja hetken aikaa elävät siinä uskossa, että onni potkaisi heitä oikein kunnolla. Pian pariskunta huomaa olevansa keskellä kaikkien aikojen remonttisoppaa.

Suuren yleisön suosikki ei ole vedonnut kriitikoihin. Episodilta Se mieletön remppa sai yhden tähden, ja muistakin lehdistä on tullut samansuuntaisia arvioita.

Lisää luettavaa