Karen Gillan pohtii Guardians of the Galaxy Vol 3:n kohtaloa – Nebulan näyttelijätär epävarmana

Disney voisi kyllä tehdä palveluksen faneille ja kertoa mitä Guardians 3:lle kuuluu. Leffan julkaisupäivämäärääkin siirrettiin jo parilla vuodella.

29.10.2018 11:18

Marvel Cinematin Universe (MCU) on jättimäinen luomus. Vastaavanlaiseen saavutukseen ei ole yksikään muu studio pystynyt.

Ohjaaja/käsikirjoittaja James Gunn oli osa MCU:ta, mutta kymmenisen vuotta vanhat huonot vitsit aiheuttivat miehelle potkut. Gunn loi yhden MCU:n hauskimmista porukoista eli Guardians of the Galaxyn.

Karen Gillan näyttelee niissä Nebulaa, Thanoksen tytärtä. Gillan pohti hiljattain leffasarjan kohtaloa:

– En oikeastaan edes tietä mitä tulee tapahtumaan. He yrittävät pohtia, mikä on paras vaihtoehto. Toivon että he saavat homman kasaan ja pääsemme kertomaan tämän tarinan. Olisi hieno jatkaa sitä. Olen aika varma, että tarinaa jatketaan. En usko, että on sellaista vaihtoehtoa, ettei Guardians 3:a edes tehtäisi.

Dave Bautista on kuitenkin jo uhkaillut Disneytä, että hän jättää Draxin näyttelemisen tähän, mikäli Gunn ei tule takaisin. Tämän jälkeen hän muutti uhkaustaan, ja sanoi ettei palaa, mikäli Gunnin käsikirjoitusta ei käytetä.

Noh, ainakin Guardiansit nähdään Avengers 4:ssä.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa