Kasarilla tehtiin melkein kammottavalta kuulostava Spider-Man-kauhuraina – ohjaajana olisi toiminut kauhulegenda

Nyt kuulostaa kauhealta/parhaalta ikinä.

19.6.2019 10:21

Teksasin moottorisahamurhat ohjannut Tobe Hooper oli aikeissa tehdä kauhuleffan Spider-Manista. Kasarilla kaikki oli näköjään mahdollista.

Ennen Sam Raimin Spider-Man-trilogiaa hahmon oikeudet olivat B-leffalegendalla Roger Cormanilla. Corman teki surullisen kuuluisan Fantastic Four -leffan vuonna 1994, jota ei julkaistu koskaan, koska se oli niin surkea.

Spider-Manin oikeudet siirtyivät tämän jälkeen legendaariselle Cannonille Filmsille. Cannonin piti tehdä hämisleffa Äärirajoilla-tv-sarjan luojan Leslie Stevensin kanssa.

Elokuvassa Peter Parker saisi kuolettavan annoksen säteilyä tri. Zork -nimiseltä hahmolta. Parker muuttuisi ihmishämähäkkihirviömutanttiolioksi, joka on niin hirvittävä, että miekkonen muuttuu lopulta suisidaaliksi.

Tri. Zork loi Spider-Manin johtamaan pahojen mutanttien laumaansa, mutta Parker kieltäytyy kunniasta ja tuhoaa lopulta mutantit.

Tobe Hooperia kaavailtiin tosiaan leffan ohjaajaksi. Hooper teki samaan aikaan melko aliarvostettua Texas Chainsaw Massacre 2:ta.

Cannon Films tuotti aivan hirvittävän Superman IV:n. Se on Cormanin Fantastic Fourin tasoa, niin hilpeän surkea se on. Ehkä on siis hyvä, että Stan Lee iski Cannonille kapulan rattaisiin, eikä kauhuhämistä tehty koskaan.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa