Hollywood-näyttelijä Keira Knightleyltä kysyttiin palaamisesta Star Wars -universumiin – ei muistanut edes roolihahmonsa nimeä!

Toimittajan uteluista seurasi naurua.

Hollywood-tähti Keira Knightley näytteli aikoinaan Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka -elokuvassa. Haastattelussa kuitenkin selvisi, ettei hän muista roolistaan juuri mitään. Hän jopa kuvitteli näytelleensä Padme Amidalaa (Natalie Portman) tämän palvelijattaren ja kaksoisolennon Saben sijaan.

– Ketä näyttelin? Enkö ollut Padme, Knightley muisteli.

– Ei, olit hänen palvelijattarensa Sabe, toimittaja joutui oikaisemaan.

– Onko rooliin palaamisesta ollut mitään puhetta, toimittaja kysyi.

– Palata hahmoksi, jonka nimeä en edes muista. Ei, puhetta ei ole ollut. Sellaista pitäisi kuitenkin olla. Olen varma, että hänen elämänsä on ollut pitkä ja mielenkiintoinen. Mikä hänen nimensä olikaan? Sabe, Knightley vastasi nauraen.

Knightley ei vaikuta siis todellakaan Star Wars -fanilta. Näytellessään Saben roolin hän oli vasta 12-vuotias, ja elokuvan hän kertoi nähneensä vuoden päästä – ja vain kerran. Eipä siis ihme, ettei hän muista tapahtumia kovin tarkkaan.

Tähdellä taisi olla myös tylsää, sillä kerroimme aiemmin, että Knightley oli nukahtaa Pimeä uhka -elokuvan kuvauspaikalle. Hän kertoi myös, miksi hän sai kuvauksissa päänsärkyä.

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut