Star Wars -elokuvan tähti Liam Neeson sanoi olevansa ylpeä roolistaan – puolusti myös Jar Jar Binks -näyttelijää

Tähti ollut ristiriitainen kommenteissaan paluusta Star Wars -universumiin.

Star Wars -elokuvat herättävät aina suuria tunteita puolesta ja vastaan. George Lucasin ohjaamat prequel-elokuvat saivat aikoinaan melko kehnon vastaanoton – myöhemmin niille on ehkä lämmetty hiukan enemmän. Liam Neeson kertoi nyt omasta kokemuksestaan Star Wars: Episodi I – Pimeä uhka -elokuvassa.

– Pääsin olemaan jedi. Pääsin leikkimään mahtavilla valomiekoilla ja muilla jutuilla. Se oli loistavaa, Andy, se todella oli, Neeson iloitsi Andy Cohenin radiohaastattelussa.

Neeson myös puolusti Ahmed Bestiä, surullisenkuuluisaa Jar Jar Binksiä tulkinnutta näyttelijää.

– Hän sai paljon kritiikkiä. Tarkoitan, jopa siihen pisteeseen saakka, että se vahingoitti hänen uraansa. Minun täytyy sanoa, että kun tein sitä elokuvaa… hän oli luultavasti yksi hauskimmista ja lahjakkaimmista kavereista, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt. Uskon niin edelleen, Neeson jatkoi.

Bestillä oli vaikeaa elokuvien julkaisun jälkeen. Hän jopa harkitsi itsemurhaa. Fanit ovat kuitenkin muuttuneet Bestin mukaan myötämielisemmäksi muutaman viime vuoden aikana.

Voisiko Neeson joskus palata Star Wars -näyttelijäksi? Tänä vuonna lausuttujen kommenttien perusteella ei, mutta vielä vuonna 2018 hän oli myönteisempi paluun suhteen. Ehkäp’ Disneyllä olisi yllätys katsojille Obi-Wan Kenobi -sarjassa?

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut