Jar Jar Binksin näyttelijä paljasti suunnitelleensa itsemurhaa saamansa vihapostin vuoksi

Välillä unohtuu, että myös julkisuuden henkilö on ihminen.

4.7.2018 07:01

Star Wars -fanit ympäri maailmaa ovat inhonneet George Lucasin esiosa-trilogiaa ja erityisesti sen ensimmäistä osaa, Pimeää uhkaa kohtuuttoman paljon. Yksi syy lienee monien mielestä yksi Star Wars -historian ärsyttävimmistä hahmoista, Jar Jar Binks.

Haukkuessaan hahmoa, monella menee kuitenkin yli ja he sekoittavat hahmon ja hahmon näyttelijän keskenään. Jar Jarin roolissa nähtiin nykyään myös muusikkona toimiva Ahmed Best, jonka ensimmäinen suuri rooli gungan oli vuonna 1999.

Hollywood Reporter uutisoi Bestin uudesta Twitter-viestistä, joka on nähtävissä myös tämän uutisen lopussa. Viestissä Best ei mainitse elokuvasarjaa nimeltä, mutta kaikki tietävät mitä hän tarkoittaa lauseella: ”Ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta median takaiskusta, joka vaikuttaa uraani tänäkin päivänä.”

Hän kirjoitti tviitissä myös: ”Silloin olin lähellä päättää elämäni. Siitä on edelleen vaikea puhua. Selviydyin ja nyt tämä pikkumies on lahjani selviytymisestä.”

Best kertoi Wired-lehdelle viime vuonna saaneensa jopa tappouhkauksia internetin välityksellä. ”Ihmiset tulivat sanomaan minun pilanneen heidän lapsuutensa. Se on vaikea asia sulatella 25-vuotiaana.”

 

Kuva elokuvasta Star Wars: Pimeä uhka

Lisää luettavaa