Kevin Feige kertoi mitä Marvel huomioi Ihmeneloset-elokuvan roolitusprosessissa – ketkä näyttelevät ikonisia hahmoja?

Roolitus lienee hyvissä käsissä.

Ihmeneloset-elokuvat ovat olleet pitkälti pettymyksiä – etenkin viimeisin kalkkuna Fantastic Four, jonka ohjasi Josh Trank. Ihmenelosten kurjat ajat ovat toivottavasti takanapäin.

Toivoa tähän antaa se, että Marvel voi tehdä jälleen Ihmeneloset-elokuvia, koska Disney omistaa kyseisten supersankareiden immateriaalioikeudet. Vaikkeivat Marvelin supersankarielokuvat ehkä mitään elokuvataiteen suurimpia saavutuksia olekaan, ne ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta toimineet tasalaatuisena ja eeppisenä viihteenä.

Marvelin Fantastic Four -leffan ohjaajaksi on valittu Spider-Man: No Way Home -ohjaaja Jon Watts. Jossain vaiheessa ikonisille Ihmeneloset-hahmoille täytyy löytää myös näyttelijät.

Feige kertoi nyt ComicBook.comin haastattelussa, mihin he aikovat kiinnittää huomiota roolitusprosessissa.

– Mielestäni MCU on hieno yhdistelmä molempia (vakiintuneita näyttelijöitä ja uusia kasvoja). Ei tarvitse katsoa kuin Simua (Liu) Shang-Chissä, Chris Hemsworthia, Tom Hiddlestonia ja Tom Hollandia. Kovin suuri määrä ihmisiä ei ollut nähnyt heitä aiemmin. Feige aloitti.

– Ja sitten on Benedict (Cumberbatch) Doctor Strangen kengissä tai Christian Bale astumassa Gorin nahkoihin Thor-elokuvassa. Aina hieno yhdistelmä molempia. Kyse on aina parhaan näyttelijän löytämisestä hommaan oli hän sitten tunnettu maailmalla tai ei, Feige jatkoi.

Ehkä yksi tärkeimmistä henkilöistä Marvelin roolitusprosesseissa on ollut Sarah Halley Finn. Hänen vaistojaan on kehuttu oikeiden näyttelijöiden löytämisessä sopiviin rooleihin.

Marvelin Fantastic Four on tulossa elokuvateattereihin mahdollisesti aikaisintaan vasta vuonna 2023.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut