Marvel tarvitsi välttämättä yhden henkilön Eternalsin tekemiseen – ”Emme olisi edes yrittäneet”

Tämä leffa ei kaatune ainakaan tuotantoporukkaan.

Marvelilta on tulossa marraskuussa uusi supersankarielokuva, jonka odotetaan antavan osviittaa aika paljonkin MCU:n tulevaisuudesta. Se on tietysti Eternals.

Tuleva elokuva seuraa joukkoa kuolemattomia olentoja, joilla on supervoimia. Trailereiden perusteella elokuva vaikuttaa suurelta ja eeppiseltä.

Marvelin pomo Kevin Feige kertoi nyt, että ohjaaja Chloe Zhao oli erittäin tärkeä Eternalsin tuotannolle.

– Totuus on, ettemme olisi edes yrittäneet tätä ilman Chloea, Feige sanoi.

– Ajattelimme tässä olevan elokuvantekijä, joka on yhtä lailla elokuvataiteellinen visionääri ja genre-nörtti, Feige jatkoi.

Marvel-pomo kertoi esimerkin Zhaon tietämyksestä.

– Hän pystyy puhumaan kenet tahansa meistä suohon mangan, Star Warsin ja Marvelin sarjakuvien suhteen. Se on melko ällistyttävä yhdistelmä. Uskon, että tämä elokuva näyttää Chloen valtavan monipuolisuuden, Feige jatkoi.

Feigen mielestä Zhao on yksi parhaista elokuvantekijöistä koskaan, joka on tällä hetkellä voimiensa huipulla. Hän koki olonsa turvalliseksi Zhaon kanssa.

– Hän ei anna minun mokata tätä, Feige tuumi.

Katsojat pääsevät arvioimaan marraskuussa, minkälaisia uusia tuulia Zhao tuo Marvel-elokuvien universumiin. Elokuvan tähtinä nähdään muun muassa Angelina Jolie, Kit Harington, Salma Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani ja Gemma Chan.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut