Mikäs Marvelin supersankariporukka se tämä Eternals nyt onkaan? – Katso uusi kosminen traileri

Näyttää todella upealta!

19.8.2021 11:36

Eternals on uusi supersankariporukka, jonka Oscar-voittaja Chloé Zhao esittelee pian Marvel-faneille. Zhaon käsikirjoittama ja ohjaama elokuva kertoo, miksi Eternalsit eivät auttaneet Kostajia taistelussaan ihmiskunnan puolesta.

Trailerilla nähdään myös Eternalsien vastavoima, Deviants.

– Thanos pyyhkäisi puolet universumin elimistöstä viisi vuotta sitten, mutta tämän planeetan asukkaat toivat kaiken takaisin napsauttamalla sormia. Populaation yllättävä paluu synnytti niin paljon energiaa, että tämä uusi uhka päässyt syntymään, kertoo Eternalsien johtaja Ajak (Salma Hayek) trailerilla.

Ikaris (Richard Madden) kysyy, kuinka kauan heillä on aikaa? Vain seitsemän päivää.

Sersi (Gemma Chan) kertoo Eternalsien historiasta. Dane Whitman (Kit Harington) kyselee Sersiltä, että miksi ihmeessä Eternalsit eivät auttaneet taistelussa Thanosta vastaan? Tai missään muussakaan sodassa. Sersi kertoo, että heitä kiellettiin puuttumaan ihmiskunnan kohtaloon paitsi, jos uhkana ovat Deviantit.

Kuka tämä ohjeiden antaja sitten oli? Jättimäinen Eson the Searcher, yksi niistä Celestiaaleista, jotka Eternalsit loivat.

Lopulta trailerilla esitellään myös muut Eternalsit: Kingo (Kumail Nanjiani), Sprite (Lia McHugh), Phastos (Brian Tyree Henry), Makkari (Lauren Ridloff), Druig (Barry Keoghan), Gilgamesh (Don Lee) ja Thena (Angelina Jolie).

Alla traileri ja uusi juliste.

Lisää luettavaa